Videohyllan

Alla inlägg den 28 januari 2017

Av D - 28 januari 2017 10:29

Originaltitel: The haunting of Molly Hartley
Regissör: Mickey Liddell
Utgivningsår: 2008
Längd: 87 min

 

Molly Hartley är en vanlig skolflicka som just när hon ska till och fylla arton år, upptäcker något mycket oroväckande om hennes föräldrar. Hennes mamma sitter intspärrad på psyket pga att hon försökt mörda sin egna dotter, så hon har vuxit upp endast med sin pappa. Ondskan är på väg för henne och hon måste försöka hitta på något sätt att komma undan. På kvällen på hennes 18-års dag kommer hon att upptäcka vem, eller snarare vad hon kommer att bli. 


Nja. Väldigt seg film. Väldigt mycket tjat och upprepning om "vad hon kommer att bli", men det tar oerhört lång tid innan man får veta nånting. Så 2/3 av filmen är väldigt tråkig och utdragen. Slutet... jadu.... ganska okej, men dåligt ändå. Det blev ingen överraskning så att säga. Dock va det med pappan riktigt bra i slutet och hur hon reagerade på läkarens fråga. Uppföljning finns, så den ska jag iallafall titta på i hopp om lite bättre och snabbare tempo!



Av D - 28 januari 2017 10:14

Originaltitel: Back in time
Regissör: Jason Aron
Utgivningsår: 2015
Längd: 95 min

 

I dokumentärfilmen "Back in time" tar vi en titt på hur mycket "Tillbaka till framtiden"-filmerna har gjort inverkan på våra liv och vår kultur. Förutom prat om filmen och intervjuer så kretsar en stor del av dokumentären om själva "tidsmaskinen". Vi får en djupdykning i effekterna och får träffa folk som har blivit lite av "samlare" när det kommer till allt som är kopplat till filmen. Dessa filmer berör alla på ett eller annat sätt och dokumentären bör verkligen ses av alla!


I denna dokumentär får vi verkligen träffa alla! Från Steven Spielberg, Robert Zemeckis, Bob Gale till Christopher Lloyd och självklart den stora stjärnan - Michael J. Fox. Alla som på ett eller annat sätt har en anknytning till dom populära filmerna! Jag älskar "Tillbaka till framtiden"-filmerna nåt kopiöst mycket! Ända sen jag va liten har jag tittat på dom om och om igen. Dokumentären va väl okej, lite småtråkig emellanåt. Det som va så hemskt att se va hur illa Michael J.Fox verkligen mår av hans Parkinson-sjukdom. Riktigt, riktigt tragiskt.



Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards