Videohyllan

Alla inlägg den 24 maj 2014

Av D - 24 maj 2014 20:29

Originaltitel: Whisper
Regissör: Stewart Hendler
Utgivningsår: 2007
Längd: 95 min

 

Ett något annorlunda upplägg som börjar med att fyra personer beslutar sig för att kidnappa ett barn till en rik familj. Detta barn däremot visar sig vara allt annat än oskyldigt då det går upp för dessa fyra kidnappare att det är en fallen ängel i skepnad av ett barn dom fått i sina händer och som definitivt inte har mycket till övers för Tio Guds Bud. Vad som visar sig vara en snabb stöt för att få pengar har därmed spårat ur fullständigt och en kamp med denna ondska inleds som även visar sig ha en överraskning till denna något självsäkra fallna ängel mot slutet.

 

Filmen har en riktig ögonsten! Nämligen Josh Holloway (Lost). MUMS! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna film. Den började lovligt och spännande. Men någonstans mot slutet tappade jag intresset. Så 80% av filmen va bra :P Handligen va bra, men jag skulle ha gjort slutet annorlunda. Man tappade typ den röda tråden :/ Pojken i filmen är ruskig. Hur kan man vara så söt men så ond samtidigt?? 

 

 

Av D - 24 maj 2014 19:57

Originaltitel: Scary movie 2
Regissör: Keenen Ivory Wayans
Utgivningsår: 2001
Längd: 83 min

 

Cindy, Ray, Shorty och Brenda är på college oh dom försöker glömma vad som hände under förra årets Halloween. Men när den ondskefulle professor Oldman föreslår att dom ska undersöka det så kallade Hell House flyter snart blod, spyor och var i stora mängder. Huset är fullt av dystra hemligheter och vännerna tar itu med att avslöja dom. Oavsett hur skvättande och ofräsch det är.

 

Det jag tycker är konstigt är att Brenda dog i första Scary Movie... samt att Ray visade sig vara dum i huvudet... Men nu är dom vänner? Och Brenda lever? Det va lite dåligt faktiskt. Annars är denna filmen skitbra oxå!! Dom gör parodi på filmennThe Haunting och dom gör det sååå bra! :) Skrattade typ var femte minut. Killen med "the strong hand" är så jävla underbar! Fy fan vad vidrigt :) Ja, dom har verkligen lyckats med dessa filmer!

 

 

 

Av D - 24 maj 2014 19:16

Originaltitel: Scary movie 
Regissör: Keenen Ivory Wayans
Utgivningsår: 2000
Längd: 88 min

 

Filmen börjar med att en vacker high school-elev mördas och sedan upptäcker en grupp missanpassade tonåringar Cindy, Buffy, Brenda, Bobby, Greg, Shorty och Ray, alla givetvis spelade av 20- till 30-åringar, att dom har en mördare ibland dom. Hjältinnan Cindy och hennes gäng med korkskallar måste göra allt för att skydda sig från mordgalningen, men också från den påfrestande reportern Gail Hailstrom som inte vill lämna dom ifred.

 

Det första jag reagerade på va att filmen gjordes för 14 år sen! Jösses vad tiden går! :S Mördaren med sin mask är ju såååå cool :) Jag skrattar så jag nästan storknar åt denna film! Dom har lyckats med parodierna så bra. Och såna skämt dom kör är ju bäst! Man skrattar nästan var femte minut faktiskt. Jag har roliga minnen till denna :) Min bror imiterade alltid mördaren förrut. När han låg jämte soffan och skrattade.... jag dog av skratt varje gång han gjorde det :)

 

 

Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards