Videohyllan

Alla inlägg den 5 maj 2014

Av D - 5 maj 2014 22:44

Originaltitel: The princess diaries 2 - Royal engagement
Regissör: Garry Marshall
Utgivningsår: 2004
Längd: 113 min

 

Prinsessan Mia kommer till det lilla kungadömet Genovia och fortsätter sina lektioner i att bli drottning. Det finns dock en tronpretendent: vicomte Mabrey vill att hans brorson Nicholas skall ta över kronan och hänvisar därför till en lag som säger att en kronprinsessa måste gifta sig innan hon kan ta över tronen. Parlamentet ger därför Mia 30 dagar på sig att gifta sig. Mia får välja en man hon ska gifta sig med. Men är verkligen den mannen den hon verkligen vill dela sitt liv tillsammans med? Och går det att lära sig älska en människa?

 

Guuuuuuuuuud! Denna filmen gav mig många skratt och tårar i ögonen! Jag älskar denna lika mycket som den första och även om detta är en uppföljare så är den absolut inte sämre än ettan! Anne Hathaway är faktiskt en av mina favoritskådespelerskor och hon gör denna rollen (som alla andra) helt perfekt! Bara för att man är en prinsessa, så måste man inte vara tråkig, eller hur? ;) Heather Matarazzo är med i denna med, och hennes speciella utseende får mig alltid att le :) Dessa filmer är verkligen Askungen-filmer och dom är helt klart underbara!

 

 

Av D - 5 maj 2014 11:06

Originaltitel: Sune på bilsemester
Regissör: Hannes Holm
Utgivningsår: 2013
Längd: 95 min

 

Sune och hans familj är tillbaka igen! Den här gången får vi följa med tjejtjusaren Sune och hans familj på roadtrip genom Europa. Målet är en liten by i Sydtyrolen där mamma och pappa Andersson upplevde sin smekmånad för 20 år sedan. I byn bor inte bara Sunes drömtjej utan också en konstnär som skulle kunna göra familjen rika som troll. Allt de behöver är hans signatur. Vad skulle möjligtvis kunna gå fel?

 

Denna gillade jag inte alls. Det känns som om dom haffsade ihop en ny Sune film, bara för att dom måste. Jag vill ha dom gamla hederliga skådespelarna som Peter Haber som pappa Rudolf, Andreas Hoffer som Sune och Gabriel Odenhammar som Håkan. Visst, jag förstår ju att dom är äldre nu och kan kanske inte spela dom rollerna, men då tycker jag dom borde lagt ner nyproducerade filmer om Sune. Det blir inte samma sak som i Sunes jul och Sunes sommar :/ Filmen va bara långtråkig och överdriven. Nejfy. Varken pappa Rudolf eller Håkan lyckas få mig att skratta en enda gång.

 

 

Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards