Videohyllan

Alla inlägg den 7 september 2018

Av D - 7 september 2018 08:26

Originaltitel: A quiet place
Regissör:
John Krasinski
Utgivningsår:
2018
Längd:
90 min

 

Evelyn och Lee Abbott tvingas till drastiska åtgärder för att säkra sin och barnens överlevnad. I ett ödelagt New York hotar mystiska utomjordiska varelser som jagar efter ljud, och familjen måste leva sitt liv i total tystnad för att inte bli upptäckta. Något som plötsligt ska visa sig bli väldigt svårt och frustrerande. Särskilt med tanke på att Evelyn inte är långt ifrån att föda deras tredje barn.


Ja... detta va en väldigt... tyst film... Jag gillade den inte. Det här med utomjordingar är inte riktigt min grej. Det va alldeles för många hål i storyn för att jag skulle ta den på allvar. Samtidigt va den väldigt seg och det hände inte särskilt mycket. Jag tappade intresset. Dock kallas den årets film, så det kanske är jag som bara har dålig smak. Men det va absolut ingen film i min smak.



Av D - 7 september 2018 08:19

Originaltitel: Kill list
Regissör:
Ben Wheatley
Utgivningsår:
2011
Längd:
95 min

 

Jamie och Gal är två kompisar som lever ett dubbelliv. Utåt sett agerar dom som framgångsrika säljare i dyra kostymer, men i själva verket är dom lönnmördare. Dom har bagageluckan full av maskingevär och raketkastare. Deras nästa jobb leder dom ända in i parlamentshuset och Jamie och Gal blir inblandade i en härva av snuff-filmer och sataniska mord.


Usel, usel, usel. Det finnsc chick-flick-filmer och finns det dick-sick-filmer. Detta är den senare. Jag gillar inte actionfilmer som är totalt urballade. Hela historien är helt skum och upplösningen fattar jag noll av. Vad fan hände på slutet egentligen? Jag fattar ingenting. Historien hade kanske blivit snäppet bättre om det koncentrerade sig mer på "dom ondas" historia och bakgrund. Men bara kanske. Annars sög den väldigt mycket enligt mig.



Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards