Videohyllan

Alla inlägg den 12 maj 2013

Av D - 12 maj 2013 21:33

Originaltitel: In a dark place
Regissör: Donato Rotunno
Utgivningsår: 2006
Längd: 90 min

 

Skräckthriller om Anna, en lärarinna som inte får vara kvar på sitt jobb pga en idiot till chef. Istället tar Anna jobb som barnflicka i Bly House åt två rikemansbarn. Snart får hon reda på att sonen hon passar har relegerats från skolan på grund av ett hemskt brott, och att den tidigare anställda på hennes post försvann under mystiska omständigheter. Anna kämpar snart mot onda krafter från andra sidan graven. Hon måste rädda barnen från det hemska som jagar dom.


Men herre gud! Vad fan va detta för jävla film? Börjar okej, och man tror att den ska bli spännande. Men filmen ballar ur TOTALT. Väldigt, väldigt värdelös film. Det finns ingen röd tråd utan handlingen är väldigt "lite plock här, lite plock där". Och slutet ska vi inte ens prata om. Man fattar ingenting när filmen väl är slut. Huvudrollen görs av LeeLee Sobieski och jag gillar henne i andra filmer, men i denna film är hon så kass. När hennes rollfigur ska bli "galen och helt från vettet" så skrattade jag. Gud vad dålig hon är i den rollen. Hon kan absolut inte spela vissa känslor. Helt värdelös film.



Av D - 12 maj 2013 07:36

Startade: 1999
Genre: Animation / komedi
Säsonger: 14

 

Peter och Lois Griffin lever tillsammans med sina barn Meg, Chris och Stewie och deras talande hund Brian i en fiktiv stad med namnet Quahog, en förort till Providence i Rhode Island. Deras grannar är bland andra den sexgalne Glenn Quagmire och den rullstolsburne polisen Joe Swanson. Familjens hund Brian kan prata, och så kan även bebisen Stewie, men Brian är den enda som kan förstå Stewie. Den centrala figuren i serien är pappa Peter och hans barnsliga, egoistiskt lagda livsstil. Följ med familjen Griffins, där dåraktiga saker händer - hela tiden.


Denna serien är sådär faktiskt. Det är en serie som man kan titta på när man ligger i sängen, slappar och till slut somnar. Vissa saker är roliga, men det känns som om regissörerna har ansträngt sig i onödan. Den som är roligast i serien är ju Stewie, men det tråkiga är att bara Brian förstår honom. Det hade varit mycket roligare om alla förstod vad han sa. Det finns en karaktär med som heter Clevland, och han är bara med då och då, men på senare tid har han fått en egen serie, och den är fasiken så mycket roligare än Family Guy!



Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards