Videohyllan

Alla inlägg under september 2013

Av D - 10 september 2013 21:52

Originaltitel: 21 & over
Regissör: Jon Lucas & Scott Moore
Utgivningsår: 2013
Längd: 93 min

 

Högskolestudenten Jeff Chang, med toppbetyg i alla ämnen, har alltid gjort vad som förväntas av honom. Men när hans två bästa vänner Casey och Miller överraskar honom med ett besök på hans 21-årsdag, bestämmer han sig för att göra det oväntade, även om hans läkarutbildnings intervju är tidigt nästa morgon. Vad skulle vara en öl blir en natt av kaos som blir en helvild komedi.


Detta är en komedi som regisserats av ”The Hangover”-författarna Jon Lucas och Scott Moore. Den håller absolut inte lika hög standard som "The Hangover"-filmerna, men denna film påminner väldigt mycket om dom, förutom att huvudpersonerna är YNGRE killar denna gång :) Alkohol, minnesluckor, helvilda fester, totalt bortgjorda. Allt finns med även i denna film! Jag fick många skratt, så denna filmen rekommenderas!



Av D - 9 september 2013 20:47

Originaltitel: The bunny game

Regissör: Adam Rehmeier
Utgivningsår: 2010
Längd: 76 min

 

Denna film är totalförbjuden i England och den är baserad på en verklig händelse.

Bunny är en knarkande LA-prostituerad vars liv av sexuell förnedring och självdestruktivitet når oanade djup när hon kidnappas av truckföraren Hog. Fraktad från storstadens otrygga tillvaro till öknen tvingas hon utstå obeskrivliga plågor och förödmjukelser. Allt längre ner i helvetet återstår snart en enda utväg – att ge efter för det totala vansinnet.


Fy fan... detta måste vara århundradets sämsta film. Filmen hoppar fram och tillbaka, är osammanhängande, är oförståerlig och upprepande. Så jävla långtråkig!!! Det händer liksom inget vettigt i filmen. Dom hade kunnat göra denna så himla mycket bättre!!!! JAG hade kunnat göra den mycket bättre!!! Själva händelsen är ju bra, så varför förstöra det med en sån här dålig film? Jag fattar inte... Blir nästan förbannad. Punkt.



Av D - 1 september 2013 21:40

Originaltitel: Pulse 2: Afterlife
Regissör: Joel Soisson
Utgivningsår: 2008
Längd: 88 min

 

Världen har förändrats efter invasionen av spöken via det trådlösa internet (Pulse 1). Städer är öde och teknologi har blivit förstört och några få kvarvarande människor undviker allt som har med elektricitet att göra för att inte bli konfronterade av dom själlösa spökena som vandrar runt på planeten. Dom flesta av spökena är dömda till att återupprepa vad dom gjorde som förtvivlade människor. Men det finns några spöken som är fast i självförnekelse, dom som inte vet att dom är döda. Dom fortsätter att spöka sina hem, insvepta i rädsla att deras själ snart kommer att ryckas ifrån dom.


Nja... Ettan va ju klart en bra film, men denna uppföljaren kunde dom skippat. Det va bara invecklat och händelselöst. Den hade ingen handling ens... Och det som filmen gick ut på blev det inget av? Nej, denna film va bara tråkig och konstig. väldigt synd, för dom hade säkert kunnat göra en bra uppföljare till ettan. Men tyvärr misslyckades dom stort.



Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards