Videohyllan

Alla inlägg den 26 februari 2019

Av D - 26 februari 2019 12:47

Originaltitel: American pie presents: Beta house
Regissör:
Andrew Waller
Utgivningsår:
2007
Längd:
89 min

 

Vi följer tonåringarna Erik Stifler och hans vänner när dom börjar på college och hamnar mitt i brödraskapet Beta House där Eriks kusin Dwight Stifler är ledaren. Där råkar dom ut för allt från nollning och upptåg till hårt festande och dom hamnar självklart i en del otippade sexuella situationer. Rivaliteten mellan Beta-grabbarna och Geek-grabbarna slutar i ett Olympiskt spel som avgör vilka det är som berstämmer på skolan.


Denna film är fortsättningen på föregående filmen (The naked mile). Här får vi återigen träffa på både Erik oh Dwight och det är exakt samma stuk på denna film som på den förra. Den sjunker. Hårt. Den håller helt enkelt inte standarden och är till och med sämre. Den ligger väldigt långt borta från den första filmens träffsäkerhet i dom humoristiska poängen och handlingen är inte heller så himla kul.



Av D - 26 februari 2019 12:40

Originaltitel: Amerian pie presents: The naked mile
Regissör:
Joe Nussbaum
Utgivningsår:
2006
Längd:
102 min

 

När Erik Stifler inser att han är den enda familjemedlemmen i Stifler-klanen som kan tänkas ta studenten utan att ha blivit av med oskulden bestämmer han sig för att inte bryta traditionen. Efter några välmenande råd är Erik redo att pröva sin lycka vid den årliga och ökända Naked Mile Race.


Här börjar faktiskt denna filmserie att balla ur. Vi träffar Erik Stifler, som är Steve Stiflers kusin och är helt tvärtemot hur en "riktig" Stifler är. Han är tönten i familjen. Visst, filmen bjuder på en del skratt men den landar absolut inte på samma nivå som dom andra filmerna. Vi träffar även på Steve Stiflers andra bror Dwight som inte alls håller "Stifler-standarden". Han är varken lika sexuell eller rolig som Steve eller Matt. Filmen fungerar att titta på, men man märker att standarden har sjunkit.



Av D - 26 februari 2019 12:32

Originaltitel: American pie presents: Band camp
Regissör:
Steve Rash
Utgivningsår:
2005
Längd:
94 min

 

Här tvingas Stiflers yngre bror Matt spendera sommaren på ett illa beryktat musikläger där han ställer till ännu mer trassel med gömda kameror och heta lägerledare. Men när han blir förälskad i "orkestertönten" Elyse utmanas hans försök att lägga band på sig själv i en sanslös katastrof. Jims far återvänder som excentrisk rådgivare och försöker hjälpa Stiflers bror att komma på rätt spår igen.


Detta är film nummer 5 och från och med nu handlar inte filmerna om originalpojkarna längre. Därför lägger dom till ordet "presents" i titlarna. Här får vi möta Stiflers lillebror Matt om är sjukt lik den riktiga Steve Stifler så att man nästan kan tro att dom är syskon på riktigt! Även om denna film inte följer historien om grabbarna så är den väldigt värd att kolla på. "One time, in band camp" fortsätter och filmen bjuder på oerhört mycket skratt!



Presentation


Vår filmblogg där vi skriver om filmer vi sett, samt våra tankar om filmen. Här får du mycket tips! :)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards